Strle svetila smo čisto konkretni ljudje. Z nekaterimi hodimo skupaj že dvajset let. Za nami sta dobri dve desetletji dela in toliko uspešnih projektov, da jih še sami ne znamo več prešteti. Ostali so spomini na lepe projekte in zadovoljne stranke, ki so s časom prerasle v prijatelje, ostale so izkušnje in znanje, na katere smo resnično lahko ponosni. Znanje in srčnost sta tisto, kar vložimo v vsak nov projekt. Eno brez drugega ne gre. Veseli smo vsakega, ki pride k nam po nasvet, po znanje ali idejo. Iščemo racionalne rešitve, ki lovijo ravnotežje med čutnim doživljanjem svetlobe, uporabnostjo objektov in vzdržljivostjo materialov. Luč je živa.

Na spletnih straneh vam predstavljamo del naše ponudbe, nekakšen izbor. Nanj so se uvrstila najboljša podjetja, ki so se skozi leta sodelovanja izkazala za kvalitetne partnerje, s katerimi smo zgradili dober poslovni odnos in ki naše stranke navdušujejo s svojimi svetili. Sodelujemo tudi z odličnimi arhitekti, ki so nam pogosto v veliko pomoč. Nekatere skupne projekte boste našli med referenčnimi projekti.

Trgovina JZS koncept na Igriški ulici 3 v Ljubljani, že nekaj časa deluje kot ambasada za različna podjetja, saj ta skozi naše izložbene prostore prinašajo v Slovenijo izdelke, ki bi jih sicer lahko občudovali le na fotografijah ali na spletu. JZS koncept, je posvečen predvsem delu z individualnimi strankami in z dolgoletnimi izkušnjami na področju oblikovanja nudi svetovanje in projektiranje rešitev za notranje in zunanje prostore. Skrbi za redno strokovno sodelovanje z različnimi mediji, organizira predstavitve novih svetil in podjetij ter sodeluje s študenti različnih študijev v okviru delavnic in krajših predavanj.


Svetovanje in prodaja

Pri prodaji svetil dajemo prednost kakovostnim svetlobnim virom, obliki in izvedbi svetil. V razstavnem prostoru vam lahko demonstriramo svetilnost različnih svetlobnih virov ter pomagamo pri vaši oblikovni odločitvi nakupa svetil. Razstavni prostor nudi veliko razstavljenih svetil, tako arhitekturnih, kot dekorativnih. V ponudbi so tudi znižanja svetil različnih svetovnih proizvajalcev.

Izdelava svetlobnih projektov

Poleg svetovanja naših prodajalcev, vam na podlagi načrtov prostorov izdelamo zaris pozicij svetil, njihovo legendo ter mapo svetil s specifikacijami. To je za kupca podlaga za izdelavo elektroprojekta. Vseskozi smo tudi strokovno v podporo arhitektom, elektroprojektantom in elektromonterjem, ki izvajajo dela za vas. Če želite, da pridemo na ogled prostorov, so ti brezplačni, v kolikor so v Sloveniji.


 


Oblikovanje in proizvodnja svetil

Manjša lastna proizvodnja in oblikovalski team vam omogočata oblikovanje in izvedbo svetil za posebne projekte.

Montaža in servis svetil

V naši ponudbi je tudi strokovna montaža svetil ter servis prinešenih svetil in svetil naše prodaje.